Oproepkrachten gezocht!

Ben jij flexibel in je uren en op zoek naar een leuk bijbaantje? Solliciteer dan bij ons!

Omdat Flashcardsbestellen.nl groeit en groeit hebben we weer extra handen nodig. We willen graag ons team uitbreiden met ongeveer 10 personen

Belangrijk: we zijn vooral op zoek naar invulling voor de maandagen en dinsdagen

Wat voor werk is het?

Alle voorkomende werkzaamheden in de drukkerij die direct of indirect te maken hebben met Flashcardsbestellen.nl. Het gaat voornamelijk om order-picking: het samenstellen en verzenden van alle bestellingen die in onze webshop binnenkomen. Je werkt bijna altijd samen met iemand anders. 

Daarnaast kun je ook worden gevraagd om mee te helpen bij andere werkzaamheden zoals voorraden maken, (cadeau)dozen maken, flashcards binden en meer.

Bekijk hier hoe de flashcards worden gemaakt en welke werkzaamheden daarbij horen.

Hoeveel uur per week?

Het gaat om een paar uur per week (ochtenden of middagen, soms hele dagen) en altijd in overleg.

Het aantal uren en op welke dagen je werkt staat niet vast: er zijn geen vaste tijden dat je aanwezig moet zijn. Wij vragen aan jou de beschikbaarheid voor de komende week en vervolgens plannen we je in. 

Wat levert het op?

Je krijgt een 0 uren contract met een marktconform uurloon (CAO Grafische Industrie). Daarnaast hebben we voor al onze oproepkrachten een mooie voorraad flashcards liggen om je te helpen leren.

Waar is het?

Flashcardsbestellen.nl en Keetman druk+print bevinden zich aan de Koperslagerstraat 29 in Sneek

Wat vragen wij van jou?

Je kunt vlot doorwerken en je bent oplettend in je werkzaamheden. Het kan hectisch zijn en juist dan moet je je aandacht erbij kunnen houden. Het is geen ingewikkeld werk, het is wel erg afwisselend en je bent zeer flexibel in je uren en dagen.

We vragen niet om werkervaring, uitgebreide CV’s of aanbevelingen. Wel om gemotiveerde scholieren en studenten die het leuk vinden om een paar uur per week bij te springen.

En dan nog dit:

Keetman druk+print is van oudsher een werkplek voor mensen met een arbeidshandicap. We gaan respectvol met elkaar om en vragen dit gedrag vanzelfsprekend ook van onze nieuwe medewerkers.

Wil jij bij ons aan de slag?

Stuur ons een email met daarin jouw motivatie of gebruik onderstaand formulier. Je hoeft geen uitgebreide sollicitatiebrief te schrijven, we zijn alleen benieuwd naar wie je bent en waarom je bij ons aan de slag wilt. Heb je al werkervaring dan kun je dit uiteraard erbij vermelden.

Mailen kan naar: info@flashcardsbestellen.nl  o.v.v. ‘Sollicitatie’. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Heb je vragen?

Mail ons gerust of bel 085-06 07 444

Meteen reageren