A6 flashcards – A6 formaat Leitner Flashcards

A6 flashcards gebruiken

Door het grote formaat worden de A6 kaarten het meeste gebruikt voor grote schema’s en korte samenvattingen. Veel van onze klanten gebruiken ze ook als aantekeningenkaart, al tijdens de les. 

Ook zijn ze erg populair als het gaat om grafieken en onderlinge verbanden. Denk aan economische modellen en kleine mindmaps. Ook hier geldt: je maakt ze zelf en door ze te maken leer je al. Alles over het toepassen van de formaten flashcards lees je hier.

Handlettering en zentangle

We hebben gelinieerde A6 flashcards en blanco flashcards. De blanco flashcards met een zwarte rand worden ontzettend veel gebruikt voor Zentangle en handlettering. Hiervoor hebben we ook een speciaal handlettering pakket gemaakt in samenwerking met Stabilo.

Receptenkaarten, klantenkaarten, presentatiekaarten en meer

Al vanaf de introductie van de grote systeemkaarten hebben we een vaste klantenkring die ze gebruikt voor de meest uiteenlopende zaken. Kaarten om recepten op te schrijven en bij elkaar te houden, in een kaartenbak met klantinformatie tot een kaart met de daginvulling voor cliënten met ASS. 

 

A6 kaarten in gebruik

Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting

Hoe meer pakjes kaarten je koopt, hoe hoger de korting. De korting wordt altijd automatisch berekend in je winkelwagen en loopt op tot 50%. Ongeacht de kleur of het ontwerp. Of je nu losse pakjes shopt, een pakket A6 kaarten koopt of zelf een pakket flashcards samenstelt, het principe is hetzelfde. 

A6 flashcards
Prijs per aantal
1 pakje - € 3,95 per pakje
10 pakjes - €3,25 per pakje
15 pakjes - € 2,75 per pakje
20 pakjes - € 2,50 per pakje
50 pakjes - €2,- per pakje
Stel je pakket A6 flashcards samen

100% gemaakt in NL | 100% MVO | 100% groen

Al onze producten worden ontwikkeld en gemaakt in Sneek. We hebben een eigen drukkerij waar we zelf de kaartjes ontwerpen, drukken, snijden, binden en verpakken. Het is allemaal handwerk, grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees er alles over op onze How it’s made pagina. Daarnaast gebruiken wij 100% FSC papier en geen onnodige opvulmaterialen voor de verzending. Hartstikke groen dus!

Shop A6 flashcards