Het aanbod van flashcards en pakketten op onze site is groot. We krijgen dan ook vaak de vraag: “wat moet ik bestellen?”. Daarom hierbij een overzicht van welke kaartjes je waarvoor kunt gebruiken en bestellen. Plus, we hebben direct de scherpste aanbiedingen erbij gezet. 

In het kort

a7 flashcards voor definities

 

Ik moet een toets leren met veel definities

Voor het leren van definities zijn de A7 kaartjes ideaal. Ze zijn niet te groot (7,4 X 10,5 CM) en je hebt 10 schrijflijnen. Er zijn hiervan meer dan 50 ontwerpen, van eenvoudig gelinieerd met een gekleurde rand, tot geruit en thema flashcards zoals Geneeskunde en Rechten

Je kunt de pakjes los uitkiezen op de site, hoe meer pakjes je bestelt hoe hoger de korting. Hoef je niets voor te doen, dit gebeurt helemaal automatisch. 

Ook hebben we veel aanbiedingen met alleen A7 kaartjes, bijvoorbeeld onze voordeelpakketten met pennen, stiften of markers naar keuze. Wil je helemaal zelf de samenstelling van je pakket bepalen? Kies dan voor ‘flashcards pakket samenstellen‘, ook weer met dezelfde korting per aantal.  

Meest verkocht - flashcards a7 formaat

halve flashcards voor woordjes en grammatica

 

Ik moet veel woordjes en grammatica leren

Speciaal voor het leren van woordjes hebben we de halve flashcards ontwikkeld, ook wel woordkaartjes of woordwaaiers genoemd. Ze zijn 3,5 X 10,5 cm groot en hebben 4 schrijflijnen. 

Ook bij de pakjes halve flashcards geldt, hoe meer pakjes je bestelt hoe hoger de korting. Shop ze los of bestel in één keer een pakket woordkaartjes, met of zonder accessoires. Uiteraard kun je ook zelf een pakket samenstellen.

Vooral bij de halve flashcards is het ideaal om ze te laten perforeren en de klikringen mee te bestellen. Hiermee kun je de kaartjes eenvoudig bij elkaar houden en meenemen. Ze zijn klein, handzaam en je gooit ze zo in je tas. 

Meest verkocht - halve flashcards - woordkaartjes

a6 flashcards voor schema's en aantekeningen

 

Ik heb schema’s en verbanden te leren

Meer ruimte nodig om te schrijven? Gebruik dan onze XL flashcards in A6 formaat. Ze worden gebruikt voor het in kaart brengen van onderlinge verbanden, zoals bijvoorbeeld economische schema’s en overzichten

Ook zijn ze ideaal om te gebruiken als aantekeningenkaart tijdens de les, in plaats van een groot collegeblok. De A6 kaarten zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog, plus een speciale editie gemaakt voor handlettering. Ook hier geldt: hoe meer pakjes je bestelt, hoe hoger de korting per pakje. 

Meest verkocht - flashcards A6 formaat