Het aanbod van flashcards en pakketten op onze site is groot. We krijgen dan ook vaak de vraag: “wat moet ik bestellen?”. Daarom hierbij een overzicht van welke kaartjes je waarvoor kunt gebruiken en bestellen. Plus, we hebben direct de scherpste aanbiedingen erbij gezet. 

In het kort

Woordjes leren

Gebruik daarvoor onze woordkaartjes of woordwaaiers. Ideaal in combinatie met de perforatie en klikringen om ze bij elkaar te houden.

bekijk alle woordkaartjes

Definities en begrippen leren

Gebruik daarvoor onze A7 flashcards, het standaard formaat van 7,4 X 10,5 CM groot. Je hebt genoeg ruimte voor definities, vragen of kleine tekeningetjes.

bekijk alle A7 flashcards

Schema’s en onderlinge verbanden leren

Gebruik daarvoor onze A6 flashcards, het XL formaat van 10,5 X 15 CM groot. Je hebt extra veel ruimte voor formules, grafieken, schema’s en opsommingen.

bekijk alle A6 flashcards

a7 flashcards voor definities

 

Ik moet een toets leren met veel definities

Voor het leren van definities zijn de A7 kaartjes ideaal. Ze zijn niet te groot (7,4 X 10,5 CM) en je hebt 10 schrijflijnen. Er zijn hiervan meer dan 50 ontwerpen, van eenvoudig gelinieerd met een gekleurde rand, tot geruit en thema flashcards zoals Geneeskunde en Rechten

Je kunt de pakjes los uitkiezen op de site, hoe meer pakjes je bestelt hoe hoger de korting. Hoef je niets voor te doen, dit gebeurt helemaal automatisch. 

Ook hebben we veel aanbiedingen met alleen A7 kaartjes, bijvoorbeeld onze voordeelpakketten met pennen, stiften of markers naar keuze. Wil je helemaal zelf de samenstelling van je pakket bepalen? Kies dan voor ‘flashcards pakket samenstellen‘, ook weer met dezelfde korting per aantal.  

Meest verkocht - flashcards a7 formaat

Sale!
Meest verkocht
Sale!
€10,- korting

Kleurenpakketten A7 flashcards

Flashcards pakket kleur 1000 stuks A7

Vanaf 34.95
Sale!
Bestseller
Sale!
B2S Megadeal
22.50
€ 2,95 per pakje

Pakket A7 flashcards samenstellen

250 flashcards – A7 formaat (5 pakjes)

14.75
Sale!
Mix & Match - 20% SALE
Sale!
Mix & Match - 10% SALE

halve flashcards voor woordjes en grammatica

 

Ik moet veel woordjes en grammatica leren

Speciaal voor het leren van woordjes hebben we de halve flashcards ontwikkeld, ook wel woordkaartjes of woordwaaiers genoemd. Ze zijn 3,5 X 10,5 cm groot en hebben 4 schrijflijnen. 

Ook bij de pakjes halve flashcards geldt, hoe meer pakjes je bestelt hoe hoger de korting. Shop ze los of bestel in één keer een pakket woordkaartjes, met of zonder accessoires. Uiteraard kun je ook zelf een pakket samenstellen.

Vooral bij de halve flashcards is het ideaal om ze te laten perforeren en de klikringen mee te bestellen. Hiermee kun je de kaartjes eenvoudig bij elkaar houden en meenemen. Ze zijn klein, handzaam en je gooit ze zo in je tas. 

Meest verkocht - halve flashcards - woordkaartjes

Sale!

Kleurenpakketten halve flashcards (waaiers)

Halve flashcards pakket kleur 500 stuks

Vanaf 18.95
Sale!
Sale!
Mix & Match - 20% SALE
Sale!
Mix & Match - 10% SALE
Sale!
B2S Megadeal
29.95
Sale!
€1,89 per pakje
18.95
Sale!
30% korting
Sale!
Sale!
10% korting

a6 flashcards voor schema's en aantekeningen

 

Ik heb schema’s en verbanden te leren

Meer ruimte nodig om te schrijven? Gebruik dan onze XL flashcards in A6 formaat. Ze worden gebruikt voor het in kaart brengen van onderlinge verbanden, zoals bijvoorbeeld economische schema’s en overzichten

Ook zijn ze ideaal om te gebruiken als aantekeningenkaart tijdens de les, in plaats van een groot collegeblok. De A6 kaarten zijn beschikbaar in alle kleuren van de regenboog, plus een speciale editie gemaakt voor handlettering. Ook hier geldt: hoe meer pakjes je bestelt, hoe hoger de korting per pakje. 

Meest verkocht - flashcards A6 formaat

Sale!

Kleurenpakketten flashcards A6 formaat

Flashcards A6 formaat pakket kleur 500 stuks

Vanaf 32.50
Sale!
Mix & Match - 20% SALE
Sale!
Mix & Match - 10% SALE
€ 3,50 per pakje

Pakket A6 flashcards samenstellen

250 flashcards – A6 formaat (5 pakjes)

17.50
Sale!
B2S Megadeal
29.95
Sale!
10% korting

Kleurenpakketten flashcards A6 formaat

Flashcards A6 formaat pakket kleur 1000 stuks

Vanaf 50.00
Sale!
10% korting
Sale!
Mix & Match - 30% Sale
Sale!
€ 2,50 per pakje
50.00