Flashcards voor onderwijsinstellingen

Samenwerking met onderwijsinstellingen

Flashcards kunnen voor onderwijsinstellingen worden ingezet als gepersonaliseerd leermiddel. Denk aan het logo van de instelling op de flashcards, specifieke ontwerpen, afwijkend formaat en de levering van grote aantallen.

Ook denken wij graag mee bij de introductie van flashcards op uw school of in uw klas. Neem contact op voor advies op maat

Neem contact met ons op

Een greep uit onze opdrachtgevers en partners

Bestellen op rekening

Wilt u voor uw onderwijsinstelling flashcards op rekening bestellen? Dit kan eenvoudig via de checkout van de webshop. Kies hiervoor Klarna Achteraf betalen. Wilt u een grote bestelling plaatsen van meer dan 5.000 flashcards (100 pakjes of meer), vraag dan een offerte aan. Vaak zijn er dan interessante kortingen mogelijk. 

Offerte aanvragen
flashcards maken stap voor stap - biologie

Hoe werken ze?

Aan de voorkant wordt een vraag, woord of definitie geschreven en aan de achterkant het antwoord, de vertaling of de betekenis. 

Vervolgens worden de kaartjes stuk voor stuk geleerd met het Leitner Leersysteem:

Alle kaartjes beginnen in Box 1 (of stapel 1). Ken je er één? Dan schuift hij een boxje op, naar Box 2. Ken je er één uit 2? Dan gaat hij naar Box 3. Heb je hem fout? Dan gaat hij weer terug naar Box 1.

Hoe vaak leer je de kaartjes?

De kaartjes uit Box 1 leer je elke dag

De kaartjes uit Box 2 leer om de drie dagen

De kaartjes uit Box 3 leer je om de vijf dagen

De mogelijkheden voor onderwijsinstellingen

Leverancier van branded flashcards

Flashcards kunnen op allerlei manieren worden ontworpen, zolang de functie behouden blijft. Het is een waardevol studiemiddel en biedt onderwijsinstellingen de mogelijkheid om hun eigen uiterlijk aan flashcards mee te geven.

Verkoper van branded flashcards

Op de website flashcardsbestellen.nl kunnen wij uw branded flashcards verkopen. Gebruikers krijgen dan toegang tot een besloten omgeving waar deze specifieke cards beschikbaar zijn. Er kunnen dan ook maatwerk prijzen worden afgesproken.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk de flashcards