Gebruik flashcards voor je examens

Studeren voor je examens?

Gebruik flashcards! Je bespaart tijd, leert efficiënter en het is nog leuker ook

Waarom zou ik flashcards gebruiken?

Eén van de meest efficiënte manieren om te leren is via flashcards. Je breekt de leerstof op in kleine stukjes en je schrijft zelf de flashcards. Daarna ga je de flashcards leren. Je herhaalt alleen elke dag de flashcards die je nog niet kent. Ken je ze wel? Dan leg je ze apart en leer je ze om de drie of vijf dagen.

Zo leer je efficiënt en het is nog leuk ook ?

over leren met flashcards

Tips voor de beste flashcards

Lees onze pagina met 8 tips voor de beste flashcards. We leggen je uit hoe je flashcards maakt die voor jou het meest effectief zijn.

8 tips voor de flashcards

Hoe meer je bestelt hoe goedkoper

Onze flashcards hebben altijd een vaste lage prijs, ongeacht het ontwerp. Als je er 1000 bestelt betaal je slechts €1,75 per pakje.

De verzendkosten zijn laag voor Nederland en België, ongeacht het formaat van je bestelling. Kies uit meer dan 40 verschillende soorten. Stel zelf jouw ideale pakket flashcards samen en maak het leren een stuk makkelijker én leuker!

Naar de winkel

voorbeelden uit de praktijk

Bekijk een greep uit ons aanbod

Sale!

Gevulde boxen met A6 flashcards

Cadeaubox + Colour Pack S A6 formaat 500 stuks

54.99 50.00
Sale!

Voordeelpakketten halve flashcards (waaiers)

Colour Pack M Halve flashcards 1000 stuks

47.49 40.00
Sale!
SPECIAL
naar de winkel

Het Leitner cards systeem

Als je de flashcards heb geschreven, ga je ze leren via het Leitner systeem: 3 boxen met daarin de flashcards die je respectievelijk dagelijks, twee keer per week en één keer per week leert.

Je leert alleen elke dag de flashcards die je nog niet kent of niet meer kent. Woorden die je wel kent schuiven elke keer een box op: deze woordjes hoef je dus minder vaak te leren. Zo word je leertijd korter en ben je efficiënter bezig.

over leren met flashcards
Naar de hall of fame

Zelf schrijven om sneller te leren

Het tweede voordeel is dat je al leert terwijl je de flashcards aan het schrijven bent.

Het blijkt dat door zelf te schrijven, je hersens harder werken dan tijdens typen. Je vormt ook een beeld van de flashcards die je zelf hebt gemaakt: ook dit helpt bij het herinneren.

Meer over zelf schrijven