Taal leren met flashcards

Volg je een talenstudie of cursus? Of ga je hier binnenkort aan beginnen? Gebruik dan flashcards om snel en eenvoudig idioom en grammatica te leren.

Leer effectief een taal met flashcards

Woordjes leren met flashcards voor Engels, Duits en Frans

Wat zijn flashcards?

Flashcards zijn kleine kaartjes van dik papier (300 grams), waarbij je op de voorkant een woord of definitie schrijft en aan de achterkant de betekenis.

Het maakt het leren leuker en effectiever, omdat je alleen elke dag de kaartjes leert die je nog niet kent. Daarnaast leer je al door zelf de flashcards te schrijven.

naar de shop

Hoe het werkt

Als je een nieuwe taal wilt leren dan hoort erbij dat je grote aantallen woorden en betekenissen leert. De ouderwetse woordenlijsten (idioom) kun je ideaal met flashcards leren.

Je schrijft aan de voorkant het woord, aan de achterkant de betekenis en voor elk woord gebruik je één flashcard. Vervolgens ga je via het Leitner systeem de woordjes leren. (zie hieronder).

Het grote voordeel is dat je efficiënt bezig bent, alleen de woorden en betekenissen waar je moeite mee hebt leer je elke dag. De woorden die je wel kent leer je veel minder vaak.

Proefpakketje

Leren volgens het leitner cards systeem

Ken je een kaartje uit box 2 of box 3 niet, dan gaat hij weer terug naar de eerste stapel.

Bekijk onze flashcards per taal

Bij flashcardsbestellen.nl zijn speciale flashcards ontwikkeld voor Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Fries, Latijn en Grieks. De flashcards hebben vaste lage prijzen en heb je binnen 2 werkdagen in huis.

Alles bekijken in de shop

Bekijk onze woordkaartjes

Woordkaartjes (of woordwaaiertjes) zijn ideaal om grote hoeveelheden idioom te leren. Kies zelf losse pakjes of stel een heel eigen pakket samen. In ieder pakje zitten 50 kaartjes. Combineer met perforatie en klikringen, zodat je ze eenvoudig kunt meenemen onderweg.

Pakket halve flashcards samenstellen

kant en klare pakketten met korting

We hebben ook veel kant en klare flashcards pakketten met hoge kortingen. Denk aan Colour Packs (kaartjes + perforatie & ringen + pen naar keuze), maar ook Examenpakketten flashcards met alles erop en eraan.

Sale!
Meest verkocht
35.99 31.95
Sale!

Combinatie Pakketten A7/A6/Halve flashcards

Proefpakket flashcards

Vanaf 10.00
Sale!
Sale!
€ 2,25 per pakje
Sale!
20% korting
Sale!
20% korting
59.95 47.50
Sale!
20% korting
Sale!
20% korting
Bekijk alle aanbiedingen