A7 Flashcards – A7 formaat Leitner Flashcards

Toepassingen voor A7 Flashcards

Deze kaartjes zijn ideaal om jezelf te overhoren. Denk aan het leren van begrippen, definities en korte opsommingen. Je schrijft de vraag aan de voorkant, het antwoord aan de achterkant en je kunt aan de slag. 

De gelinieerde A7 flashcards hebben 10 lijnen, waarvan 1 dikke titellijn, De geruite kaartjes hebben ruitjes met een afstand van 0,5 cm, ideaal voor kleine grafiekjes. De blanco flashcards wordt met name gebruikt voor kleine tekeningetjes en verbanden. 

Thema flashcards

Speciaal voor een groot aantal vakken en onderwerpen, hebben we samen met onze klanten thema flashcards ontwikkeld. Voor elke vak een eigen kleur en een eigen icoon. Denk aan economie flashcards, flashcards voor talen, aardrijkskunde en meer. 

Andere toepassingen

De mogelijkheden zijn eindeloos :-). Van thank you notes, notitiekaartjes voor dagelijks gebruik, presentatiekaartjes, boodschappenlijstje, klantenkaart, oefenkaartjes voor Zentangle: leef je uit. We zijn dol op fanmail van de kaartjes in gebruik, dus mocht je iets moois hebben, stuur ons een mail of DM.

Flashcards Economie Heterogeen oligopolie

A7 kaartjes in gebruik

Hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting

Of je nu losse pakjes shopt, een pakket koopt of zelf een pakket flashcards samenstelt, het principe is eenvoudig. Hoe meer kaartjes je koopt, hoe hoger de korting. De korting wordt altijd automatisch berekend in je winkelwagen en loopt op tot 60%. Ongeacht het ontwerp, als het maar A7 formaat is. 

A7 flashcards
Prijs per aantal
1 pakje - € 2,95 per pakje
10 pakjes - €2,25 per pakje
15 pakjes - € 2,- per pakje
20 pakjes - € 1,75 per pakje
50 pakjes - €1,25 per pakje
Stel je pakket A7 flashcards samen

100% gemaakt in NL | 100% MVO | 100% groen

Al onze producten worden ontwikkeld en gemaakt in Sneek. We hebben een eigen drukkerij waar we zelf de kaartjes ontwerpen, drukken, snijden, binden en verpakken. Het is allemaal handwerk, grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees er alles over op onze How it’s made pagina. Daarnaast gebruiken wij 100% FSC papier en geen onnodige opvulmaterialen voor de verzending. Hartstikke groen!

Shop A7 flashcards