FAQ

Veelgestelde vragen

Vragen over flashcards

Waarom zou ik ze zelf moeten schrijven?

Omdat je dan het snelste en meest effectief leert. Op het moment dat je de flashcards schrijft, leer je namelijk al. Vervolgens ga je de cards die je nog niet goed kent vaak herhalen, de cards die je al wel kent herhaal je veel minder.

Kijk hier voor de volledige uitleg van flashcards.

Ik kan toch ook zelf flashcards maken?

Klopt! Als het gaat om kleine aantallen is dat ook geen probleem. Deze site is opgericht voor de (semi) grootgebruikers, wat we zelf ook zijn.

Lees alles over het hoe & waarom Flashcardsbestellen.nl bestaat.

Waarom zijn ze zo goedkoop?

Wij produceren altijd heel veel flashcards in één keer in de drukkerij. Dit betekent dat we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Er alsnog erg veel handwerk in het produceren van de flashcards. Als je wilt weten wat er allemaal gebeurt voordat ze bij jou zijn afgeleverd, kun je een kijkje nemen op onze “How it’s made” pagina.

Ik heb een idee voor een ontwerp

Tof! Neem contact met ons op en vertel ons wat jouw idee is, dan gaan we ermee aan de slag. Wat we nu aanbieden is nog maar het begin, er kan nog veel meer bij. Voorbeelden van flashcards die we hebben ontwikkeld met onze klanten zijn Geneeskunde, Rechten en de geruite variant.

Ik wil gepersonaliseerde/aangepaste flashcards

Dat kan vanaf een bestelling van 10.000 stuks. Neem contact met ons op en we gaan met je in gesprek. Je kunt ook altijd mailen naar info@flashcardsbestellen.nl of bellen tijdens kantoortijden naar +31 85 060 74 44.

Vragen over het bestellen

Kan ik alle soorten met elkaar combineren?

Ja, je kunt terwijl je aan het winkelen bent verschillende varianten van het zelfde formaat flashcards aan je winkelmandje toevoegen. De kortingen per formaat worden automatisch berekend. Je kunt ook zelf je bundel samenstellen.

De prijzen zijn in beide gevallen gelijk, alleen bij de bundels kies je eerst de prijs en de hoeveelheid. Vervolgens kies je de soorten die je wilt en weet je precies hoeveel je er nog kunt toevoegen.

Hoe werkt dat perforeren?

Alle flashcards worden standaard verkocht zonder perforatiegaatjes, tenzij het expliciet bij het product vermeld staat. Bijvoorbeeld kant-en-klare pakketten inclusief perforatie & klikringen.

Wil je een volledig persoonlijk pakket én de flashcards laten perforeren? Ga dan naar “Accessoires – Perforatie en klikringen”. Hier kies je het aantal pakjes dat je geperforeerd wilt hebben. Heb je 15 pakjes die je wilt laten perforeren, dan kies je “15 stuks”.

Wil je de helft laten perforeren? Of een specifiek pakje? Geef het dan eenvoudig aan in de opmerkingen bij je bestelling.

Zijn er geen verborgen kosten?

Nee, onze prijzen altijd inclusief BTW. De verzendkosten bedragen slechts €3,49 voor zendingen in Nederland en slechts €4,95 voor België, ongeacht het formaat van je bestelling.

Waarom is er een minimum bestelbedrag?

Heel simpel: anders kan het niet uit. We verkopen flashcards in grote hoeveelheden met zeer lage of geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de € 10,- moeten we hogere verzendkosten rekenen en dat doen we liever niet. Mocht de vraag naar kleine aantallen toch groeien dan passen we dit in de toekomst aan.

Ik wil voor meerdere mensen tegelijk bestellen

Dat kan, we hebben al een bestelling voor een hele klas verwerkt. Ook heb je heel snel gratis verzending als je met meerdere personen tegelijk bestelt. Mocht het gaan om serieus grote aantallen dan kan het ook slim zijn om jouw school of onderwijsinstelling in te lichten. Want als het over hele grote aantallen gaat kan het vaak nog voordeliger. Kijk hier voor meer informatie.

Vragen over de bezorging

Wat zijn de levertijden?

Maximaal twee werkdagen in Nederland en België. Wij verzenden met PostNL en je ontvangt een track & trace email als je bestelling is verzonden. Lees alles over de verzending op deze pagina.

Krijg ik een track&trace email?

Alle bestellingen worden verzonden met PostNL en haar partners. Pakketjes voor Nederland die in een brievenbuspakje passen worden met de brievenbuspost van PostNL verzonden.

Dit zijn:

  • Bestellingen tot 500 A7 flashcards;
  • Bestellingen tot 1000 halve flashcards;
  • Bestellingen tot 250 A6 flashcards

Alle overige bestellingen worden verzonden met de pakketpost van PostNL.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Dat is vervelend en we gaan het oplossen voor je. Als je bestelling er langer dan 3 werkdagen over doet dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan met de aflevering.

Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon (085 060 74 44), FB Messenger (icoon staat onderaan elke pagina) of per mail.

Het is fijn als je het ordernummer bij de hand hebt, dan kunnen we direct je bestelling erbij zoeken.

Vragen over betaling

Waarmee kan ik betalen?

Je kunt betalen met iDeal, Creditcards, PayPal, Klarna, KBC, SEPA overboeking, Sofort, Giropay en Bancontact/MrCash.

Alle betalingen worden veilig afgehandeld door Mollie, onze Payment Service Provider.

Ik heb een overschrijving of een uitgestelde bankbetaling via PayPal gedaan

Heel erg bedankt voor je bestelling en je flashcards worden verzonden zodra de betaling daadwerkelijk binnen is. Wij krijgen automatisch een seintje als de betaling is geslaagd en sturen dan zo snel mogelijk de bestelling naar je toe.

Ik wil op rekening bestellen

Onderwijsinstellingen en bedrijven kunnen bij ons op rekening bestellen. Wij behouden ons het recht voor om de gegevens eerst te controleren om misbruik te voorkomen.

Bestel eenvoudig op rekening via deze pagina

Ik wil een factuur

Standaard wordt de factuur meegezonden met de orderbevestiging. Je kunt de factuur ook vinden als je een account bij ons hebt. Ga dan naar ‘Mijn bestellingen” en je kunt per bestelling de factuur downloaden. Heb je hem om wat voor reden dan ook niet ontvangen? Stuur ons even een bericht of mail en wij sturen zsm de BTW factuur naar je toe.

Vragen over mijn bestelling

Ik heb geen orderbevestiging gekregen

Check eerst je spambox. Helaas verdwijnen soms onze orderbevestigingen daarin. Ook kan het zijn dat het opgegeven emailadres niet klopt door bijvoorbeeld een typfout.

Zit de bevestiging niet in je spambox? Neem contact met ons op en wij zoeken het voor je uit.

Mijn bestelling klopt niet

We doen wat we kunnen om elke bestelling zo zorgvuldig mogelijk in te pakken. Helaas gaat er soms toch iets mis. Geen zorgen, we lossen het altijd op. We sturen de missende producten na of ruilen het om, altijd in overleg met jou.

Stuur ons een berichtje, email, bel (085 06 07 444) of gebruik de FB Messenger box.

Mijn bestelling is beschadigd

Beschadigingen komen soms voor en ook dat lossen we altijd op. Soms zijn het de bewaarboxen die door het transport beschadigen. Soms zijn er kaartjes verbogen of is er iets anders aan de hand.

Neem bij elk geval van schade contact met ons op en wij vinden samen met jou een oplossing.

Tip: maak meteen een foto (of meerdere foto’s) van de beschadiging en stuur deze mee. Dan kunnen we direct beoordelen wat er aan de hand is en hoe we het kunnen oplossen voor je.

Ik wil mijn bestelling wijzigen

Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier, de mail of per telefoon.

Als je bestelling nog niet is verstuurd kunnen wij de bestelling altijd nog aanpassen, meer of minderprijzen worden dan verrekend.

Vragen over retouren

Kan ik mijn bestelling kosteloos retourneren?

Ja, binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling kun je kosteloos je flashcards terugsturen en krijg je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Lees ons volledige retourbeleid

Naar de winkel