Over ons

Al enige tijd werden voor het nichtje van Patricia flashcards besteld bij Keetman druk+print. Gewoon, als ‘vriendendienst’. Zij gebruikt de flashcards intensief voor haar Gymnasium opleiding.

Eerder werden adreskaartjes van een grote winkelketen “misbruikt” als flashcards. Deze zijn echter duur (en saai). Daarom hebben we samen een aantal kaartjes ontworpen. Per vak een andere kleur (handig uit elkaar te houden), 300 grams papier (zo gaan ze lang mee) en ze waren ook nog betaalbaar.

Wat begon als een vriendendienst, groeide uit tot een serieus idee. Want het nichtje was zeker niet de enige die de flashcards gebruikte, integendeel. Het idee “flashcardsbestellen.nl” werd geboren.

Onze uitgangspunten

De mensen achter flashcardsbestellen.nl

Marcel keetman
eigenaar / oprichter

Eigenaar van Keetman druk+print. Zorgt ervoor dat de miljoenen flashcards worden gedrukt én verzonden naar al onze klanten. Geobsedeerd door papierkwaliteit en wijn.

patricia kleiberg
eigenaar / oprichter

Eigenaar van Bureau Marketing & Verkoop. Zorgt met heel veel liefde voor de klanten, de website en alle (online) marketing. Kan uren staren naar statistieken.

vivianne streefkerk
inspirator / social

‘Het nichtje’. Inmiddels fulltime student aan de Universiteit en nog steeds grootgebruiker van flashcards. Verantwoordelijk voor alle foto’s op Insta, FB en de website. Grootste dierenliefhebber die er is.