Flashcards voor Latijn

De aanleiding

Flashcardsbestellen.nl is een initiatief van Marcel Keetman ( Keetman druk+print) en Patricia Kleiberg. 

De aanleiding? Heel simpel: Er waren geen leuke en betaalbare flashcards te bestellen in Nederland.

Al enige tijd werden voor het nichtje van Patricia flashcards besteld bij Keetman druk+print. Gewoon, als ‘vriendendienst’. Zij gebruikt de flashcards intensief voor haar Gymnasium opleiding.

Handig, betaalbaar en vooral leuk

Eerder werden adreskaartjes van een grote winkelketen “misbruikt” als flashcards. Deze zijn echter duur (en saai).

Daarom hebben we samen een aantal kaartjes ontworpen. Per vak een andere kleur (handig uit elkaar te houden), 300 grams papier (zo gaan ze lang mee) en ze waren ook nog betaalbaar.

Wat begon als een vriendendienst, groeide uit tot een serieus idee. Want het nichtje was zeker niet de enige die de flashcards gebruikte, integendeel. Het idee “flashcardsbestellen.nl” werd geboren.

Half februari 2017 was het besluit genomen en in nog geen anderhalve maand werd er een website gebouwd.

Waar wij voor staan

Maatwerk Flashcards Luzac

 

Het is een beetje uit de hand gelopen

Op 1 april 2017 ging de website live, wat elk jaar nog steeds wordt gevierd als een goede grap. Voordat er überhaupt op de site betaald kon worden, was de eerste mail al binnen. Ello, onze aller, allereerste klant mailde ons met een bestelling voor zijn dochter. Daarna ging het snel.

In een paar jaar tijd is Flashcardsbestellen.nl heel hard gegroeid. Inmiddels is er ook een internationale webshop, genaamd Flashcards & Stationery.com, werken we nauw samen met grote opdrachtgevers als Thieme Meulenhoff en talloze basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. 

 

Ladies and gentlemen, we’ve got a brand

In 2020 hebben we officieel het merk Leitner Flashcards laten registreren. Onze prof hebben we een flinke update gegeven en sindsdien wordt hij heel klein meegedrukt met alle kaartjes. Zo kijkt hij vanuit een hoekje met je mee als je aan het blokken bent. 

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten weten dat ze daadwerkelijk de originele flashcards uit Sneek hebben.

100% gemaakt in Nederland, 100% MVO en 100% FSC

De mensen achter flashcardsbestellen.nl

Marcel keetman
eigenaar / oprichter

Eigenaar van Keetman druk+print, de plek waar alles wordt geproduceerd. Zorgt ervoor dat de miljoenen flashcards worden gedrukt én verzonden naar al onze klanten. Geobsedeerd door papierkwaliteit en wijn.

patricia kleiberg
eigenaar / oprichter

Marketeer en productontwikkeling, bouwer van de websites. Zorgt met heel veel liefde voor de klanten, de shops en alle (online) marketing.Kan uren staren naar statistieken.

vivianne streefkerk
inspirator / social

‘Het nichtje’. Inmiddels fulltime student aan de Universiteit en nog steeds grootgebruiker van flashcards. Verantwoordelijk voor alle foto’s op Insta, FB en de website. Grootste dierenliefhebber die er is.