Wat zijn flashcards?

Flashcards (flitskaarten, steekkaarten, notecards, notitiekaartjes, enz) zijn kleine kartonnen kaartjes waar studenten en scholieren graag mee leren.

Er zijn meer dan 50.000.000 flashcards verkocht via de webshop. Onze klanten vragen ons nu regelmatig naar fysieke winkels waar ze te koop zijn. 

Leren met flashcards

Schrijf een woord, definitie of vraag aan de voorkant en de vertaling, betekenis of antwoord aan de achterkant. Vervolgens ga je de flashcards herhalen. Ken je een flashcard, dan wordt hij gedropt. Zo leer je alleen elke dag de leerstof die je nog niet kent. 

De flashcards zijn razend populair onder scholieren en worden veel samen met andere stationery items zoals pennen, markers en stiften verkocht. 

Flashcards in gebruik door scholieren en studenten

Flashcards in de winkel

Ruim assortiment, ruime voorraad

Flashcardsbestellen.nl biedt 80 verschillende flashcardontwerpen op A6, A7  en half formaat. 

Alle ontwerpen liggen standaard op voorraad. De flashcards zijn gemaakt van dik, 300 grams FSC papier en per 50 stuks gebonden.

Uitstekende marges, snel geleverd

Onze inkoopprijzen voor professionals zijn scherp. Heel scherp. Daardoor ben jij verzekerd van goede marges bij de verkoop in de winkel.

Daarnaast leveren wij snel, met duidelijke afspraken. Er is geen minimum bestelafname.

Pakketten of los assortiment

Flashcardsbestellen.nl helpt haar winkeliers waar het kan. Dit betekent ook dat je vrij bent om je eigen assortiment samen te stellen.

Ook ontwikkelen wij voor en mét onze winkeliers speciale pakketten die je kant-en-klaar kunt verkopen.

Vraag meer informatie + een sample aan

We kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan.

Bel +31 (0)85 06 07 444