Flashcards voor winkeleigenaren

Flashcards (flitskaarten, steekkaarten, notecards, notitiekaartjes, enz) zijn kleine kartonnen kaartjes waar studenten en scholieren graag mee leren.

Ze schrijven een woord, definitie of vraag aan de voorkant en de vertaling, betekenis of antwoord aan de achterkant. Vervolgens gaan ze ermee leren. Kennen ze een flashcard, dan wordt hij gedropt. Zo leren ze alleen elke dag de leerstof die ze nog niet kennen. 

Er zijn meer dan 15.000.000 flashcards verkocht via de webshop sinds het begin van dit jaar. Onze klanten vragen ons nu regelmatig naar fysieke winkels waar ze te koop zijn. 

Flashcards in de winkel

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij reageren binnen 1 werkdag en kijken er naar uit om met je in gesprek te gaan.

Je kunt ook bellen +31 (0)85 06 07 444 of stuur ons een bericht via WhatsApp

Contact

De mensen achter flashcardsbestellen.nl

patricia kleiberg
eigenaar / oprichter

Eigenaar van Bureau Marketing & Verkoop. Zorgt met heel veel liefde voor de klanten, de website en alle (online) marketing. Kan uren staren naar statistieken.

Marcel keetman
eigenaar / oprichter

Eigenaar van Keetman druk+print. Zorgt ervoor dat de miljoenen flashcards worden gedrukt én verzonden naar al onze klanten. Geobsedeerd door papierkwaliteit en wijn.

vivianne streefkerk
inspirator / social

‘Het nichtje’. Inmiddels fulltime student aan de Universiteit en nog steeds grootgebruiker van flashcards. Verantwoordelijk voor alle foto’s op Insta, FB en de website. Grootste dierenliefhebber die er is.

Mail of bel mij terug