Wat zijn flashcards en waarom zou ik ze gebruiken?

Flashcards (of flitskaarten, systeemkaarten) zijn kleine, kartonnen kaartjes waarmee je effectief en efficiënt leert. 

Het systeem is uitgevonden door Professor Sebastian Leitner en wordt over de hele wereld gebruikt.

HOE GEBRUIK JE FLASHCARDS

Voorbeelden van onze klanten

Quotes van onze klanten

Super leuk, handig en veelvoudig inzetbaar product

Leuke site met correcte afbeeldingen en beschrijvingen. Mijn dochters zijn er erg blij mee, snelle levering. De flashcards zien er vrolijk uit, wat de motivatie echt ten goede komt. Superhandig zijn de verschillende kleuren en formaten en de perforatie gaten waardoor kaarten met ringetjes bij elkaar kunnen worden gehouden. Echt top

Nini B. / Den Haag

Tentamens gerocked met flashcards

Ik heb zo enorm mijn tentamens voor Rechten gerocked met deze flashcards! Superdik papier, ik gooi ze zo in mijn tas om onderweg te leren. Love it!

Mona / Scherpenzeel

Erg tevreden over de snelle service en ook over de kwaliteit van de producten

Ik heb in 1 week tijd 2 x een bestelling gedaan op Flashcardsbestellen.nl. Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het schrijven van mijn flashcards en ik ben benieuwd of het boxensysteem gaat helpen om de leerstof beter te onthouden.

Lessons4you / Bergen op Zoom

Verkort je leertijd en maak het leuk. 

Een greep uit ons assortiment

Kleurenpakketten halve flashcards (waaiers)

Halve flashcards pakket kleur 1000 stuks

Vanaf 30.00

Binden & Sorteren

Tabbladen

Vanaf 1.75
Sale!
20% korting

Combinatie Pakketten A7/A6/Half

Examenpakket 1000 flashcards + boxjes

61.95 50.00
Sale!
34.99 29.95

Accessoires

Boxjes set 3 stuks

5.95
Nieuw!
Sale!
10% korting
Alles bekijken

Alles over leren met flashcards