Flashcards op maat voor de Leerweg, Schipluiden

 

Gepersonaliseerde flashcards

Wij maken met grote regelmaat op maat gemaakte kaartjes. Bijvoorbeeld voor onderwijsinstellingen zoals De Leerweg of het Luzac College, maar ook voor zakelijke opdrachtgevers.

Inclusief gratis opmaak

Er is geen beperking aan de hoeveelheid kaartjes, het formaat of het ontwerp. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier 

[contact-form-7 id=”113868″]

Enkele voorbeelden van maatwerk flashcards

zakelijke toepassingen

Flashcards worden niet alleen gebruikt door studenten en scholieren. Inmiddels weten huisartsen (receptenkaartjes), schoonheidssalons (klantenkaartjes, hobbyclubs (handlettering) en opleidingsbureau’s (trainingskaartjes) ons ook te vinden. 

Meer lezen
Bulk bestellingen onderwijs

Basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten bestellen grote hoeveelheden flashcards rechtstreeks bij ons. Samen bepalen wat de beste aantallen zijn. Dit wordt gebaseerd op het doel, het aantal leerlingen en het budget. 

Flashcards voor het onderwijs
Bestellen op rekening

Sinds kort is het mogelijk om in onze webshop op rekening te bestellen met een zakelijke account. Vul onderstaand formulier om een zakelijke account aan te vragen. 

Zakelijk account aanvragen

Let op: alleen emailadressen met een eigen domein worden geaccepteerd. Gmail, Hotmail of Outlook emailadressen kunnen wij helaas niet accepteren.

[contact-form-7 id=”113868″]