Retouren

Alles over het annuleren of retour sturen van je bestelling

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, je kunt altijd je bestelling annuleren tot en met 30 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgave van redenen. Je krijgt dan altijd het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Is je bestelling in meerdere delen geleverd? Dan gaat deze termijn in op het moment dat het laatste deel van je bestelling is afgeleverd.

Ik wil mijn bestelling annuleren voordat hij is verzonden

Als je bestelling nog niet is verzonden dan kun je  eenvoudig je bestelling annuleren in Mijn Account (rechts bovenin de website). Ga naar je bestelling toe, klik op annuleren en wij storten 100% van je aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug binnen 5 werkdagen. Je ontvangt per email de bevestiging van je annulering.

Mijn bestelling is al onderweg

Neem in dat geval contact met ons op via 085- 06 07 444 of stuur een email naar info@flashcardsbestellen.nl. Wij reageren binnen 24 uur en zullen contact opnemen met de bezorgdienst om de levering van je pakket te annuleren. Je ontvangt binnen 5 werkdagen je volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug.

Ik wil mijn bestelling retourneren

Ben je niet tevreden over de flashcards? Of heb je je bedacht? Geen enkel probleem. Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na aflevering kosteloos annuleren en retour sturen zonder opgaaf van reden. Je krijgt je volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten binnen 5 werkdagen teruggestort nadat wij jouw bestelling retour hebben gekregen.

Bekijk voor alle gedetailleerde informatie inzake uitzonderingen over het herroepingsrecht onze Algemene Voorwaarden.

Hoe werkt het

Vul het onderstaande retourformulier in en wij reageren binnen 24 uur.

  • Als je bestelling is afgeleverd met DHL (bestellingen in Nederland boven 500 flashcards en alle bestellingen vanuit België), dan krijg je per email een retouretiket opgestuurd. Op de website van DHL kun je de dichtstbijzijnde Parcelshop vinden waar je kosteloos je pakket kunt afleveren.
  • Is je bestelling afgeleverd via de brievenbuspost (Packs), dan ontvang je van ons per email een retouretiket. Wij vermelden in deze email wat het dichtsbijzijnde afleverpunt is waar je kosteloos je pakket kunt afleveren.

Herroepingsformulier

Krijg ik mijn volledige aankoopbedrag terug?

Ja, mits je jouw bestelling binnen 30 dagen na ontvangst hebt geretourneerd en je hebt voldaan aan de retourvoorwaarden. (Zie hieronder). Je krijgt dan je volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 5 dagen nadat wij de retourzending hebben ontvangen, teruggestort via de door jou gebruikte betaalmethode.

Retourvoorwaarden
  1. Je retourneert binnen de zichttermijn van 30 dagen na ontvangst van je bestelling en hebt dit gemeld via gebruikmaking van het herroepingsformulier of op andere ondubbelzinnige wijze, te weten via email of telefoon.
  2. Er is zorgvuldig omgegaan met het product en de verpakking. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product hanteert en inspecteert zoals je dat in een winkel zou mogen doen, met als doel slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.
  3. Je zendt het product terug met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking, en conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

Nee, je kunt je zending kosteloos retourneren via het retouretiket dat je van ons per email ontvangt.

Ik kan het retouretiket niet printen

Geen probleem, schrijf het retouradres inclusief je ordernummer op het pakket, geef hem af bij een Parcelshop of het door ons verstrekte afleverpunt en het komt ook in orde.

Ik heb nog een vraag over retourneren en het staat hier niet tussen

Stuur ons een berichtje via onderstaand contactformulier of via de contactpagina.

Je kunt ook altijd tijdens kantoortijden bellen met (+31) 085 – 06 07 444 (lokaal tarief) of gebruik maken van de Messenger box (rechtsonderin deze pagina).

Terug naar de homepage