flashcards ingezet voor zakelijke doeleinden

Maatwerk Flashcards Luzac

Presentaties, trainingen, give-aways

1001 toepassingen

Flashcards worden lang niet alleen ingezet als leertool. Inmiddels gebruiken gemeentes, trainingsbureau’s, webshops, administratiekantoren, nagelstylistes en nog vele andere bedrijven flashcards op alle mogelijke manieren.

Vraag voor aantallen boven de 5000 flashcards (100 pakjes) of gepersonaliseerde flashcards een offerte aan.

Offerte aanvragen

Flashcards bestellen op rekening

In onze webshop kunt u eenvoudig bestellen op rekening. Vul onderstaand formulier in en wij controleren de gegevens binnen 1 werkdag. Vervolgens maken wij een zakelijke account voor u aan en kunt u bestellen op rekening. 

Vereisten voor een zakelijke account:

  • Geldig KvK nummer (NL) of BTW nummer (België)
  • Domein van het emailadres komt overeen met de bedrijfsnaam (dus geen Hotmail of Gmail emailadressen)

Toepassingen van flashcards in het bedrijfsleven

Over presentatiekaartjes
Examenbundel Flashcards op maat voor Thieme Meulenhoff

Inspiratie

Flashcards in gebruik door onze zakelijke klanten

Thank you note van @viasuus

De confetti flashcards worden gebruikt door ViaSuus als ‘Thank you’ note bij bestellingen. Een leuke handgeschreven attentie met een feestelijk tintje.

Bekijk deze flashcards

Give away open dag

De CSG Bogerman heeft voor de Open Dag van de school gepersonaliseerde flashcards laten maken. De pakjes werden aan alle bezoekers meegegeven en werden ook gebruikt ingezet tijdens de open dag zelf bij verschillende opdrachten voor toekomstige leerlingen.

Offerte Maatwerk flashcards
CSG Bogerman flashcards op maat open dag

Specials voor trainingen

Voor een zakelijke klant hebben wij speciale pakketjes van 7 verschillende soorten flashcards gebundeld. Elke deelnemer krijgt een pakje, elke soort wordt gebruikt voor een bepaalde opdracht. Uiteindelijk zijn alle gebruikte flashcards per kandidaat samengebonden met een klikring. Zo heeft de kandidaat een mooi overzicht van zijn of haar ontwikkeling. 

offerte aanvragen specials

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wat kunnen jullie allemaal?

Dit is slechts een klein overzicht van alle mogelijkheden. Doordat Flashcardsbestellen.nl onderdeel is van Keetman druk+print kunnen wij bijna alle print en drukopdrachten aan. Onze specialisatie is kwalitatief hoogwaardig drukwerk gecombineerd met handmatige afwerking. De flashcards zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.