Zakelijke klanten

flashcards voor zakelijke doeleinden

Over presentatiekaartjes
kant-en-klare pakketten

Inspiratie

Flashcards in gebruik door onze zakelijke klanten

Thank you note van @viasuus

De confetti flashcards worden gebruikt door ViaSuus als ‘Thank you’ note bij bestellingen. Een leuke handgeschreven attentie met een feestelijk tintje.

Bekijk deze flashcards

Give away open dag

De CSG Bogerman heeft voor de Open Dag van de school gepersonaliseerde flashcards laten maken. De pakjes werden aan alle bezoekers meegegeven en werden ook gebruikt ingezet tijdens de open dag zelf bij verschillende opdrachten voor toekomstige leerlingen.

Offerte Maatwerk flashcards

Specials voor trainingen

Voor een zakelijke klant hebben wij speciale pakketjes van 7 verschillende soorten flashcards gebundeld. Elke deelnemer krijgt een pakje, elke soort wordt gebruikt voor een bepaalde opdracht. Uiteindelijk zijn alle gebruikte flashcards per kandidaat samengebonden met een klikring. Zo heeft de kandidaat een mooi overzicht van zijn of haar ontwikkeling.

offerte aanvragen specials

Wat kunnen jullie allemaal?

Dit is slechts een klein overzicht van alle mogelijkheden. Doordat Flashcardsbestellen.nl onderdeel is van Keetman druk+print kunnen wij bijna alle print en drukopdrachten aan. Onze specialisatie is kwalitatief hoogwaardig drukwerk gecombineerd met handmatige afwerking. De flashcards zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.