Wil jij ons ook beoordelen? Graag! We zijn trots op onze scores en verbeteren onszelf elke dag dankzij jullie. Elke klant krijgt een uitnodiging om ons te beoordelen via Trusted eShops. Een kleine selectie hiervan vind je op deze pagina.

Alle beoordelingen vind je ook via de Trusted eShops banner. 

Nog meer liefde? Laat dan jouw verhaal achter via Facebook of beoordeel ons via Google reviews

Alvast ontzettend bedankt!

Reviews over de shop

Prettig in gebruik, goede kwaliteit

Op deze kaarten kan ik overzichtelijk de informatie kwijt die nodig is voor mijn studie. Heel prettig in gebruik en de kaarten zijn van goede kwaliteit. In hoorde laatst een klasgenoot zeggen, dat ze het wel zelf konden maken. Uiteindelijk heeft zij ook deze kaarten besteld, omdat ze zo fijn zijn

Titia / Woudenberg

De producten waren netjes en veilig verpakt

. Snelle levering. Het zijn stevige en mooie kaartjes, ik kon niet wachten met te beginnen studeren

Luna / Etten-Leur

Goed product, goede service

Ik had zelf een fout gemaakt met adresgegevens en dat hebben ze super fijn opgepakt en opgelost voor mij. Daarnaast werk ik graag met hun flashcards en ben ik zeer tevreden met de hoeveelheid opties die ze bieden op hun website.

Michelle / Leiden

Very good experience

I am very happy with their product & can highly recommend it, it’s exactly what I’ve been looking for. I love studying with flashcards for my university exams and I couldn’t find any in regular stores in the Netherlands so this was the optimal solution for me. Their customer service is excellent and very friendly. They will go out of their way to make sure that you have a good experience with them.

Lena / Bruxelles

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goede service en het product is van goede kwaliteit,

Yb / Groningen

Reviews over leren met flashcards

Helpt enorm

Syseemkaarten dwingen me om hoofd- en bijzaken te scheiden. Plus het is nog leuk ook om te maken.

Margreet / via Inst

Verslaafd

Echt hele mooie kaarten, derde bestelling alweer. Ben helemaal verslaafd en belangrijkste: ik haal echt betere cijfers

Shayla / Rotterdam

Fijn systeem

Fijn systeem. Zeker met de ring. Handzaam in de tas om tussendoor even te bladeren. Ik heb er een paar gemaakt. Resultaat: 9,6 voor mijn tentamen.

Marianne / via Facebook

40 hoofdstukken commerciële economie

40 hoofdstukken commerciële economie leren, gaat een stuk sneller met de flashcards. Je bent effectief bezig met de stof door het op te schrijven, daarna hoef je het alleen te herhalen om ervoor te zorgen dat je het onthoud. Ik ben om!

Marlies Van Dijk - Witvoet / Trustpilot

Je leert op 2 manieren

Op deze manier leren werkt supergoed Door het eerst op de schrijven en daarna te overhoren leer je op twee verschillende manieren waardoor het goed blijft hangen.

Lorraine / Trustpilot

Ze kent nu alle woorden

Pakket met (kleine) kaartjes werd snel geleverd. Stevig papier, ringen die goed dicht blijven zitten. Meteen met mijn dochter aan de slag gegaan met Latijn woordjes – haar grote zwakte. Het lijkt alsof ze hier enorm baat bij heeft. Ze kent nu alle woorden, herhaalt ze elk weekend en vertalen gaat haar nu ineens veel sneller af waardoor ze weer extra tijd heeft om nieuwe woorden goed te leren (met behulp van de woordkaarten natuurlijk).

Tineke / Facebook