Beoordelingen flashcardsbestellen.nl

Reviews via Trustpilot

Very good experience

I am very happy with their product & can highly recommend it, it’s exactly what I’ve been looking for. I love studying with flashcards for my university exams and I couldn’t find any in regular stores in the Netherlands so this was the optimal solution for me. Their customer service is excellent and very friendly. They will go out of their way to make sure that you have a good experience with them.

Lena / Trustpilot

In één woord: geweldig!!

Super service! Heb een aantal dagen geleden 300 flashcards besteld bij dit bedrijf. Helaas ging er wat mis met de verzending, maar dat hebben ze super opgelost! Hele goede service bij dit bedrijf!

Noah / Trustpilot

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, goede service en het product is van goede kwaliteit,

Yb / Trustpilot

Top!

Gister in de middag een bestelling gedaan voor een aantal flashkaarten en vanochtend lagen ze al op de deurmat! Super blij met de snelle en goede levering!

Kaylee Smorenburg / Trustpilot

40 hoofdstukken commerciële economie …

40 hoofdstukken commerciële economie leren, gaat een stuk sneller met de flashcards. Je bent effectief bezig met de stof door het op te schrijven, daarna hoef je het alleen te herhalen om ervoor te zorgen dat je het onthoud. Ik ben om!

Marlies Van Dijk - Witvoet / Trustpilot

Super service

Super service! Door een fout van het postorderbedrijf mijn flashcards niet ontvangen, na goed en snel overleg een tweede set ontvangen. Tot slot werd mijn geld zelfs teruggestort voor de moeite! Wat een topservice, ik zou iedereen aanraden om je flashcards hier te bestellen. Voor mijn studie gebruik ik ze veelvuldig!

Anoniem / Trustpilot

Kwalitatief goed, super service, snelle levering

Kwalitatief goed, super service, snelle levering. Tussen alle kleurtjes zijn de witte een beetje saai, jammer dat ik zelf niet beter heb opgelet toen ik ze bestelde.

Swag / Trustpilot

Super Bedrijf!!

Heel makkelijk om flashcards te bestellen en uit te kiezen! Werd heel snel bezorgd en de kwaliteit is super!

Dominique / Trustpilot

mooie stevige kaartjes

mooie stevige kaartjes

Ellen / Trustpilot

Erg tevreden over de levering van de flashcards

Erg tevreden over de levering van de Flashcards voor de kinderen; er wordt al goed gebruik van gemaakt. Enige minpuntje vond ik dat er geen bestellijst bij zat met overzicht van wat we precies besteld hadden in combinatie met de bijbehorende icoontjes. Uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen natuurlijk, maar een lijst was makkelijk geweest. Verder prima service en ik zou het iedereen aanraden als leren met behulp van flashcards een must is!

Anne Meta / Trustpilot

Mooi en kwalitatief goed product

De flashcard hadden iéts beter verpakt mogen worden, maar verder zijn ze super! Mooi dik papier van goeie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Scarlett / Trustpilot