Contact

Stuur ons een bericht en we reageren zo snel mogelijk.
Heb je een vraag over je bestelling? Vermeld dan je bestelnummer zodat we je direct kunnen helpen. 

Contactgegevens

Email: info@flashcardsbestellen.nl

+31 85 – 06 07 444

Van 09.00 uur tot 17.30 uur op werkdagen, lokaal tarief

Of stuur ons een berichtje via Facebook

Veelgestelde vragen – Top 5
BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE BEZORGING

Door grote drukte bij PostNL zijn er op dit moment bij sommige pakketten vertragingen. De verzending kan 1 tot 3 dagen langer duren dan je van ons gewend bent.

Over de track&trace informatie 

Wij pakken elke dag alle pakketten in en geven deze mee aan PostNL. Op het moment dat wij het pakket hebben ingepakt, maken we direct een PostNL label en krijg je hier per email bericht van. Het is op dit moment zo druk bij PostNL dat het scannen van de pakketten ook vertraging oploopt. 

Het kan dus zijn dat de trace informatie aangeeft dat het pakket nog niet bij PostNL is, ondanks dat dit wel het geval is. Het kan een aantal dagen duren voordat het pakket wordt gescand en de trace informatie beschikbaar wordt.

Alvast onze excuses voor het ongemak en wij vragen jullie om jullie begrip voor de situatie. 

Hoe lang duurt de verzending?

Normaal gesproken 1 werkdag: vandaag besteld voor 16.00 uur op werkdagen, de volgende dag in huis. Zowel voor Nederland als voor België. Door het coronavirus zijn er op dit moment helaas vertragingen in de aflevering. Bekijk de meest actuele informatie op onze pagina ‘verzending en betaling‘.

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen

Check eerst je spambox. Helaas verdwijnen soms onze orderbevestigingen daarin. Ook kan het zijn dat het opgegeven emailadres niet klopt door bijvoorbeeld een typfout.

Zit de bevestiging niet in je spambox? Neem contact met ons op en wij zoeken het voor je uit.

Welk soort flashcards heb ik nodig?

Bekijk ons uitgebreide overzicht met informatie over de soorten flashcards die we hebben en waarvoor je ze kunt gebruiken. 

Hoeveel flashcards heb ik nodig?

Hiervoor hebben we speciaal de pagina ‘Hoeveel flashcards heb ik nodig‘ gemaakt. Samen met onze klanten hebben we een inschatting gemaakt over het aantal kaartjes dat je gemiddeld gebruikt per vak of soort studie. 

Waarmee kan ik betalen?

Je kunt betalen met iDeal, Creditcards, PayPal, Klarna, KBC, SEPA overboeking, Sofort, Giropay en Bancontact/MrCash. Alle betalingen worden veilig afgehandeld door Mollie, onze Payment Service Provider.

Heb je een andere vraag? Bekijk onze uitgebreide FAQ pagina.

Naar de FAQ

Flashcards Company
Koperslagerstraat 29
8601 WL Sneek

Flashcardsbestellen.nl is een handelsnaam van:

Flashcards Company

Koperslagersstraat 29
8601WL Sneek
088 06 07 444

KvK: 71215204
BTW: NL8586.26.627.B01