Ben jij flexibel in je uren en op zoek naar een leuk bijbaantje? Solliciteer dan bij ons! Lees verder

 

Omdat Flashcardsbestellen.nl groeit en groeit hebben we weer extra handen nodig. Daarom we willen graag ons team uitbreiden . 

Belangrijk: we zijn vooral op zoek naar invulling voor de middagen op dinsdag, woensdag en donderdag.

Wat voor werk is het?

Alle voorkomende werkzaamheden in de drukkerij die direct of indirect te maken hebben met Flashcardsbestellen.nl. Het gaat voornamelijk om order-picking: het samenstellen en verzenden van alle bestellingen die in onze webshop binnenkomen.  

Daarnaast kun je ook worden gevraagd om mee te helpen bij andere werkzaamheden zoals voorraden maken, (cadeau)dozen maken, flashcards binden en meer.

Bekijk hier hoe de flashcards worden gemaakt en welke werkzaamheden daarbij horen.

Hoeveel uur per week?

Het gaat om ongeveer 12 tot 16 uur per week (middagen, soms hele dagen) en altijd in overleg.

We zijn met name op zoek naar orderpickers voor de middagen. Inplannen gebeurt altijd in overleg; wij vragen aan jou de beschikbaarheid voor de komende week en vervolgens plannen we je in. 

Wat levert het op?

Je krijgt een 0 uren contract met een marktconform uurloon (CAO Grafische Industrie). Daarnaast hebben we voor al onze oproepkrachten een mooie voorraad flashcards liggen om je te helpen leren.

Waar is het?

Flashcardsbestellen.nl en Keetman druk+print bevinden zich aan de Koperslagerstraat 29 in Sneek

Wat vragen wij van jou?

Je kunt vlot doorwerken en je bent oplettend in je werkzaamheden. Het kan hectisch zijn en juist dan moet je je aandacht erbij kunnen houden. Het is geen ingewikkeld werk, het is wel erg afwisselend 

We vragen niet om werkervaring, uitgebreide CV’s of aanbevelingen. Wel om gemotiveerde scholieren en studenten die het leuk vinden om een paar uur per week bij te springen.

En dan nog dit:

Keetman druk+print is van oudsher een werkplek voor mensen met een arbeidshandicap. We gaan respectvol met elkaar om en vragen dit gedrag vanzelfsprekend ook van onze nieuwe medewerkers.

Wil jij bij ons aan de slag?

Stuur ons een email met daarin jouw motivatie of gebruik onderstaand formulier. Je hoeft geen uitgebreide sollicitatiebrief te schrijven, we zijn alleen benieuwd naar wie je bent en waarom je bij ons aan de slag wilt. Heb je al werkervaring dan kun je dit uiteraard erbij vermelden.

Mailen kan naar: info@flashcardsbestellen.nl  o.v.v. ‘Sollicitatie’. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Heb je vragen?

Mail ons gerust of bel

085-06 07 444

Meteen reageren

  Wil je alles leren over het beheren, promoten en laten groeien van webshops én een merk? Wij zijn op zoek jou!

  Flashcards Company biedt jou een uitdagende stageplek, waar je heel veel creativiteit kwijt kunt. 

  Het grootste voordeel van stage lopen bij ons? Wat je vandaag bedenkt kunnen we morgen uitvoeren. Dus wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van (online) marketing? Alles weten over campagnes? Het ontwikkelen van een sterk merk? Acties bedenken én meteen uitvoeren?

  Solliciteer dan direct via onderstaand formulier of mail naar patricia@flashcardsbestellen.nl 

  Wat voor stage is het?

  Het is een marketing stage in de breedste zin van het woord. Wij doen alles in eigen beheer, dit betekent dat je op elk gebied kunt bijdragen én leren. Is er een bepaald onderwerp of een competentie waarop je je wilt focussen? Geen probleem, gaan we regelen.

  Flashcards Company bestaat nu 3 jaar en in die tijd hebben we een tweetal succesvolle webshops (Nederlands en internationaal) en bijbehorend merk (Leitner Flashcards) ontwikkeld. We bedenken voortdurend nieuwe producten en zijn altijd op zoek naar nieuwe markten.

  Als marketingstagiair werk je hier fulltime aan mee en kun je elke dag jouw ideeën hierover kwijt. Je krijgt intensieve begeleiding en wat je nog niet weet leren we je met alle plezier. 

  Wat zijn de werkzaamheden precies?

  Meedenken over product en marktontwikkeling

  Bedenken en uitvoeren van marketing acties

  Content ontwikkelen voor de sites en social

  Beheren van AdWords campagnes

  Beheren van Facebook campagnes

  Onderzoek op het gebied van SEO 

  Alle overige voorkomende marketingwerkzaamheden

  Je krijgt uitstekende begeleiding en we zijn zeer flexibel: thuiswerken is standaard en je uren kun je vrij indelen (handig ivm bijbaantjes). We hebben dagelijks contact en indien nodig spreken we af op kantoor.

  Hoeveel uur per week?

  Het gaat om een fulltime stage, start en einddatum in overleg

  Waar is het?

  Flashcards Company bevindt zich aan de Koperslagerstraat 29 in Sneek. Wij zijn niet specifiek op zoek naar een stagiair uit de directe omgeving: als jij in staat bent om éénmaal per maand naar Sneek te komen is het prima.

  Wat krijg je?

  De kans om met veel eigen initiatief en creativiteit mee te werken aan de marketing van Flashcards Company. De stagevergoeding is in overleg en er ligt een fijne voorraad flashcards en accessoires voor je klaar. 

  Wat vragen wij van jou?

  Je bent enthousiast, leergierig en je hebt gevoel bij onze producten en uitstraling. Je durft zelf initiatief te nemen en bent niet bang om hulp te vragen als het moet. Belangrijk is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

  En dan nog dit:

  Flashcards Company en Keetman druk+print (de drukkerij waar de flashcards worden gemaakt) is van oudsher een werkplek voor mensen met een arbeidshandicap. We gaan respectvol met elkaar om en vragen dit gedrag vanzelfsprekend ook van onze stagiaires.

  Wil jij bij ons aan de slag?

  Stuur ons een email met daarin jouw motivatie of gebruik onderstaand formulier.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

  Heb je vragen?

  Mail ons gerust of bel

  085-06 07 444

  Meteen reageren