Hoe gebruik je woordwaaiers

Deze kaartjes zijn gemaakt voor het leren van woordjes of korte definities. Met name voor talen worden ze erg veel gebruikt. Het grootste voordeel van flashcards (zelf schrijven), telt namelijk dubbel als je woordjes moet leren. 

Zelf woordjes schrijven, beter onthouden

Doordat je ze zelf schrijft heb je ook meteen sneller de spelling onder de knie. Je creëert namelijk een beeld van het kaartje én je maakt een zogenaamd ‘motorisch geheugenspoor’ aan. Met andere woorden: je herinnert je hoe je het woord moet schrijven. 

Gekleurde woordkaartjes om te onderscheiden

Nog een voordeel van de verschillende kleuren en ontwerpen halve flashcards? Je kunt ze gebruiken om onderscheid te maken in je hoofdstukken als je erg veel idoom moet stampen. Of gebruik ze om soorten woordjes op de delen in onderwerp.

Dit laatste wordt vaak gedaan met vervoegingen van werkwoorden. Zwak werkwoord: blauw, sterk werkwoord: rood. Door de andere kleur leer je ook meteen: let op, sterk werkwoord. Ook dit wordt sneller opgeslagen in je lange termijn geheugen dan rijtjes leren vanaf een notitieblok of boek. 

100 dingen kaartjes

Naast het leren van woordjes worden de halve flashcards ook gebruikt voor ontelbare andere dingen. We hebben ze gezien aan een bos bloemen, etiketten voor jampotjes, boekenleggers, als kortingskaartjes in een kledingwinkel en als inhoud van een pot vol herinneringen.

We zijn dol op fanmail van de kaartjes in gebruik, dus mocht je iets moois hebben, stuur ons een mail of DM.

Halve Flashcards Duits woordkaartjes

halve flashcards in gebruik

Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe hoger de korting

Of je nu losse pakjes shopt, een pakket koopt of zelf een pakket halve flashcards samenstelt, het principe is eenvoudig. Hoe meer kaartjes je koopt, hoe hoger de korting. De korting wordt altijd automatisch berekend in je winkelwagen en loopt op tot 60%. Ongeacht het ontwerp.

Halve flashcards (woordkaartjes)
Korting per aantal
5 - 10 pakjes - 10% korting
10 - 20 pakjes - 20% korting
20 -25 pakjes - 30% korting
25 - 30 pakjes - 40% korting
30 - 40 pakjes - 50% korting
40 - 50 pakjes - 55% korting
50 pakjes of meer - 60% korting
Stel je pakket halve flashcards samen

100% gemaakt in NL | 100% MVO | 100% groen

Al onze producten worden ontwikkeld en gemaakt in Sneek. We hebben een eigen drukkerij waar we zelf de kaartjes ontwerpen, drukken, snijden, binden en verpakken. Het is allemaal handwerk, grotendeels uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees er alles over op onze How it’s made pagina. Daarnaast gebruiken wij 100% FSC papier en geen onnodige opvulmaterialen voor de verzending. Hartstikke groen!

Shop halve flashcards

Andere maten flashcards

Naast halve flashcards hebben we ook kaartjes in A7 formaat en A6 formaat. ieder formaat heeft zijn eigen toepassing en voordelen.

Bekijk alles in de flashcards shop