Creëer een pot vol herinneringen

Een prachtig cadeau voor iedereen: een pot vol met zelfgeschreven herinneringen

Wil je iets persoonlijks en tijdloos geven? Vul dan een pot met kaartjes die je zelf hebt volgeschreven met herinneringen aan een speciaal persoon. Bijvoorbeeld opa en oma, je tante of je allerbeste vriendin. 

Pakket halve flashcards

Leuk voor jezelf en leuk om te geven: receptenkaartjes

Bundel de kaartjes met jouw favoriete recepten per soort recept en je hebt een persoonlijk en handzaam kookboek. 

Bonus: geef de favoriete recepten die jij hebt gemaakt aan diegene die er het meeste van heeft genoten. Succes gegarandeerd!

A6 kaartjes
flashcards A6 receptenkaart

De allermooiste receptenkaartjes

Tekenen, doodling & zentangle

Ideale tekenkaartjes

Hou je van tekenen? Dan zijn onze superdikke blanco A6 flashcards met een zwarte rand gemaakt voor jou. We hebben ze speciaal ontworpen voor alle liefhebbers van schetsen, tekenen, zentangle en meer. Of je er nu op schrijft of tekent met stiften, verf, aquarel of potlood: de kaartjes blijven mooi en drukken niet door. 

Daarnaast heb je meteen een prachtig kader waarbinnen je kunt werken. Je merkt het, we zijn er zelf ook erg fan van!

Bekijk de kaartjes

Presenteren als een pro

De meestgebruikte toepassing van onze flashcards naast ermee leren: presenteren! We hebben er zelfs een hele pagina aan gewijd, inclusief de beste tips & trucs.

Presenteren met onze kaartjes ziet er netjes uit en het ideaal om stap voor stap door je presentatie te gaan.

Presentatiekaartjes

Perfecte presentatiekaartjes

Activiteiten kaartjes

Elke kleur een activiteit, duidelijk overzicht

Een aantal van onze klanten zijn hulpverlener die werken met cliënten met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). De flashcards helpen hen enorm met het maken van een dagindeling of het vullen van ‘lege’ tijd. 

lees het blog

Vrolijke etiketten voor potjes, doosjes, boeken, bossen bloemen en cadeautjes

We hebben de flashcards voorbij zien komen als etiket voor zo ongeveer elke toepassing. Met name de confetti flashcards zijn leuk om hiervoor te gebruiken. De halfjes voor potjes jam of aan een bos bloemen, de A7 voor een persoonlijk kaartje bij een boek en de A6 kaartjes zelfs als ‘inventarisatiekaart’ op dozen.

Confetti flashcards
Flashcards als etiketten

Prima etiketten voor potjes

Labels

Originele labels voor alles

Gebruik flashcards als label voor je koffers, mappen, boeken, voor cadeautjes, op dozen waar zomer of winterkleren inzitten, verhuisdozen, stekjes die je aan het opkweken bent, enzovoort. Je kunt ze daadwerkelijk als label overal voor gebruiken.

Tip: laat de kaartjes meteen perforeren, wij maken er dan een gaatje in voor een touwtje of een lint. We hebben ook veel (kleine) pakketten, waar de perforatie als optie is meegenomen. 

Pakketjes met geperforeerde flashcards

Informatie op orde krijgen tijdens je scriptie

Eén van onze klanten heeft de flashcards gebruikt voor het ordenen van alle info tijdens het schrijven van haar scriptie.

Ik zette elk “brokje info” dat in mijn scriptie moest komen op een apart kaartje samen met de bronvermelding. Na verloop van tijd legde ik al die kaartjes op de grond en bekeek ik welke info in welk hoofdstuk hoorde. Zo maakte ik voor elk hoofdstuk een stapeltje. Bij het schrijven pakte ik vervolgens per hoofdstuk het specifieke stapeltje kaarten erbij.

A7 kaartjes
Flashcards cognitieve wetenschappen

Informatie ordenen