toetsweek pakketten

Slim leren betekent zelf schrijven, leren en droppen zodra je iets kent.

Dit bereik je met het absolute dreamteam Stabilo, Oxford en Leitner Flashcards! Stel nu zelf je Toetsweekpakket samen, met minimaal 20% korting op alle items. 

 

20% korting
25% korting
25% korting

Waarom schrijven, leren en droppen werkt

Schrijven

Zelf schrijven, beter onthouden.

Begin altijd met samenvatten op papier. Hierdoor moet je de leerstof omzetten in je eigen woorden, daardoor leer je al. Haal uit je samenvatting de belangrijkste definities en vragen die je moet beantwoorden. Die schrijf je op flashcards.

Zo heb je stiekem het meeste leerwerk eigenlijk al gedaan.

Colour Coding met STABILO point 88

Kleuren helpen je tijdens het studeren met ordenen, herinneren én ze maken het leren leuker. Combineer dat met de STABILO point 88 Fineliners en je hebt een match made in heaven.

Leren

Gebruik je samenvatting om verbanden te leren. Zo verlies je het grote plaatje niet uit het oog. De flashcards gebruik voor het echte stampwerk. Definities, formules, woorden en meer.

Leer met het Leitner Systeem. Het werkt eenvoudig en is enorm efficient.

Op dag 1 leer je alle kaartjes. Ken je een kaartje? Dan gaat ie naar de volgende stapel. Deze leer je om de 3 dagen. Ken je een kaartje van deze stapel? Dan gaat die naar de laatste stapel. Deze leer je om de vijf dagen. 

Serieus schrijven met Oxford Optik papier

Samenvatten betekent schrijven, veel schrijven. Dan wil je het beste papier dat niet vlekt en niet doordrukt. Met het Oxford Optik papier kun je echt elke pagina van je collegeblok gebruiken. Scan daarna als je wilt alles met de Scribzee app en je hebt je spullen altijd bij de hand.

Droppen

Ken je een flashcard na 5 dagen nog? Droppen! Kun je die formules uit je schrift wel dromen? Droppen!

Leer alleen elke dag wat je nog niet kent en ga slim met je tijd om. Twijfel je? Test jezelf en stel jezelf vragen. Focus op de stof die je nog niet helemaal kent en vertrouw op jezelf. Zo ga jij die toetsen halen!

halve flashcards met Leitner boxjes voor Engels

Leuker leren met Leitner Flashcards

Wil je écht efficiënt en leuker leren? Gebruik dan Leitner Flashcards met de Leitner Boxjes. De kleine, vrolijke kaartjes dwingen je om hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden. 

Hou ze bij elkaar met een setje ringen en gooi ze in je tas om onderweg te leren. Gemaakt van het allerdikste FSC papier en 100% gemaakt in Nederland.

Wat zit er in de toetsweek pakketten?

Leitner Flashcards

Zelf je kaartjes schrijven, begrippen leren en droppen als je er één kent. Zo ga jij slim met je tijd om en leer je sneller én leuker.

Stabilo point 88 fineliners

De STABILO point 88 fineliners zijn ideaal om mee te schrijven en om kleur aan te brengen in je samenvatting en je flashcards.

Oxford Spiraalblok Touch A5 formaat gelinieerd Wit

Oxford Touch’ Spiraalblok

Oxford spiraalblok met zachte Touch’ kaft en stevige spiraal. Hiermee maak jij de beste samenvattingen. Het blok heeft maar liefst 140 pagina’s, met bekende Oxford Optik paper.

Alle producten in de flashcards shop