toetsweek pakketten

Slim leren betekent zelf schrijven, leren en droppen zodra je iets kent. Om jou te helpen met de optimale voorbereiding op de eerste toetsen en tentamens hebben Stabilo, Oxford en wij de handen ineengeslagen.

We’ve got you!

Oxford, STABILO en Leitner flashcards, zijn DE perfecte drie-eenheid! Motiveer jezelf door je eigen kleuren te kiezen, zodat jij op een leuke manier kunt leren.

Sale!
Nieuw
Sale!
Nieuw
Sale!
Nieuw

Lees waarom het werkt

Schrijven

Zelf schrijven, beter onthouden. Begin altijd met samenvatten op papier. Hierdoor moet je de leerstof omzetten in je eigen woorden, daardoor leer je al. Haal uit je samenvatting de belangrijkste definities en vragen die je moet beantwoorden. Die schrijf je op flashcards. Zo heb je stiekem het meeste leerwerk eigenlijk al gedaan.

Colour Coding met STABILO point

Kleuren helpen je tijdens het studeren met ordenen, herinneren én ze maken het leren leuker. Combineer dat met de STABILO point 88 Fineliners en je hebt een match made in heaven.

Leren

Gebruik je samenvatting om verbanden te leren. Zo verlies je het grote plaatje niet uit het oog. De flashcards gebruik voor het echte stampwerk. Definities, formules, woorden en meer.

Serieus schrijven met Oxford Optik papier

Samenvatten betekent schrijven, veel schrijven. Dan wil je het beste papier dat niet vlekt en niet doordrukt. Met het Oxford Optik papier kun je echt elke pagina van je collegeblok gebruiken. Scan daarna als je wilt alles met de Scribzee app en

je hebt je spullen altijd bij de hand.

Box 1

Alles wat je moet leren begint in Box 1 (de eerste stapel). Dit leer je elke dag.

Box 2

Ken je de leerstof uit Box 1? Dan gaat het naar Box 2 (tweede stapel). Dit leer je één keer in de drie dagen.

Box 3

Ken je de leerstof uit Box 2? Dan gaat deze naar box 3 (derde stapel). Dit leer je één keer in de vijf dagen.

Ken je iets niet uit Box 2 of 3? Dan gaat het weer terug naar Box 1!

Droppen

Ken je een flashcard na 5 dagen nog? Droppen! Kun je die formules uit je schrift wel dromen? Droppen! Leer alleen elke dag wat je nog niet kent en ga slim met je tijd om. Twijfel je? Test jezelf en stel jezelf vragen. Focus op de stof die je nog niet helemaal kent en vertrouw op jezelf. Zo ga jij die toetsen halen!

Leuker leren met Leitner Flashcards

Wil je écht efficiënt en leuker leren? Gebruik dan Leitner Flashcards. De kleine, vrolijke kaartjes dwingen je om hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden. 

Hou ze bij elkaar met een setje ringen en gooi ze in je tas om onderweg te leren. Gemaakt van het allerdikste FSC papier en 100% gemaakt in Nederland.

Wat zit er in de toetsweek pakketten?

Leitner Flashcards

Zelf je kaartjes schrijven, begrippen leren en droppen als je er één kent. Zo ga jij slim met je tijd om en leer je sneller én leuker.

Stabilo point 88 fineliners

De STABILO point 88 fineliners zijn ideaal om mee te schrijven en om kleur aan te brengen in je samenvatting en je flashcards.

Oxford Spiraalblok Touch A5 formaat gelinieerd Wit

Oxford Touch’ Spiraalblok

Oxford spiraalblok met zachte Touch’ kaft en stevige spiraal. Hiermee maak jij de beste samenvattingen. Het blok heeft maar liefst 140 pagina’s, met bekende Oxford Optik paper.

MAAK JOUW PERSOONLIJKE TOETSWEEKPAKKET