Onze shop is verhuisd naar Confetticampus.nl | Oude bestellingen & facturen blijven hier beschikbaar

Aan wie geef jij een recovery box?

Soms komt er een aanvraag voor sponsoring voorbij waar we zelf helemaal warm van worden. En dit is er één. Isa-Power helpt al jarenlang mensen met het overwinnen van een eetstoornis. Nu hebben zij Recovery Boxen samengesteld die je kunt weggeven aan een vriend of vriendin die hiermee worstelt.

Over deze recovery boxes

Het is doel om mensen met eetstoornissen het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. We zijn er voor hun! Veel jongens en meiden raken in een sociaal isolement en zitten soms zelfs thuis door hun ziekte.

Wil jij iemand om wie je geeft, die een eetstoornis heeft, een gratis recovery box cadeau doen? Hoe leuk zou het zijn als deze box vol cadeaus en gadgets bij jouw lieve vriendin, kind, of collega (die een eetstoornis heeft) als verassing thuis bezorgd wordt! Je betaalt slechts de kosten voor verzending.

naar de site

OVER ISA POWER

ISA Power heeft haar reputatie te danken aan haar effectieve en inspirerende methodes. Klanten kunnen snel en op een laagdrempelige manier direct aan de slag! Inmiddels heeft ISA Power zowel nationaal als internationaal mensen (en diens omgeving) geholpen bij het overwinnen van zijn/haar eetstoornis. ISA Power bestaat uit een team van ervaringsdeskundige coaches die mensen helpen op het gebied van Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, Binge Eating Disorder, NOA en andere afgeleide eetstoornissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.