Onze shop is verhuisd naar Confetticampus.nl | Oude bestellingen & facturen blijven hier beschikbaar

NIEUW: Bewaarboxje voor je flashcards

Hoe lang kun je discussiëren over een doosje? Heel lang 🙂

“Hebben jullie een doosje of een etui zodat ik de flashcards kan meenemen onderweg?”

Een bericht dat wij de afgelopen twee jaar regelmatig kregen. We kunnen nu met trots zeggen dat het boxje een vast is geworden van onze collectie.

Omdat hier zoveel vraag naar was en we tegelijkertijd heel veel eisen hadden, hebben we hem zelf ontwikkeld. Hij is helemaal ontworpen samen met onze klanten. Graag vertellen we je iets meer over het proces. Want hoe lang kun je discussiëren over een doosje? Nou, vrij lang. Want het moest weer eens perfect 😀

Doosje of een etui voor de flashcards?

In eerste instantie dachten wij zelf aan een etui. Meteen multifunctioneel, in één keer klaar. Maar dat werkte niet. Bij elke etui die we hebben geprobeerd bleven de kaartjes beschadigen. Of het materiaal van de etui was niet dik genoeg, de maten klopten niet, de rits beschadigde de kaartjes of de kaartjes verbogen. We hebben zelfs nog gevraagd of het mogelijk was om een custom made etui extra te verstevigen. Maar dat werd helemaal onbetaalbaar. Kortom, het moest echt een klein, plat en handzaam doosje worden.

Hoeveel kaartjes moeten erin kunnen?

Wij dachten zelf eerst maximaal 100 stuks in A7 formaat. Je neemt hem waarschijnlijk het meeste mee in je tas onderweg van en naar je opleiding (als dat ooit weer gaat gebeuren). En meer dan 100 kaartjes leer je dan niet.

Fout.

Meerdere klanten gaven aan: ik wil ze meenemen als ik naar mijn kamer of terug naar huis ga. En dan heb ik er zo 200 bij me. Dus zoveel moeten er toch minimaal in passen. Akkoord: 4 pakjes A7 dus minimaal, dit betekent 100 A6 of 400 halfjes. Dat werd uiteindelijk goedgekeurd.

En nog meer keuzestress
Hoe hoog moet hij zijn? Hoog genoeg zodat de kaartjes met de klikringen eraan erin passen. Ja maar niet te dik want anders past hij niet mooi in mijn tas.

Is waterafstotend ook mogelijk? Want iedereen heeft wel eens een lekkende fles in de tas. Waterafstotend kan, dan wordt hij wel glanzend. Ja maar mat is mooier. Klopt, je krijgt dan wel snel vlekken en je kunt hem niet afnemen. Glanslaminaat it is.

Welke kleur? (Zwart!!!) Losse deksel? (die raak ik kwijt) Vaste deksel? Een band erom om hem dicht te houden? (die raak ik ook kwijt) En hoeveel mag het eigenlijk kosten? Vragen, vragen, vragen. Maar het is gelukt 😀

Ladies and gentlemen, we’ve got him

We zijn weer trots op het eindresultaat. Keep it simple, hou de prijs laag en boven alles: het moet er ook een beetje goed uit zien.

Hij is gemaakt van superstevig materiaal en kan een stootje hebben. De deksel sluit mooi aan en klemt zachtjes, dus je hebt geen band nodig om hem dicht te houden. De zwarte kleur heeft een glanzend laagje, wat het een luxe uitstraling geeft. En ja: hij is waterafstotend. Niet waterdicht 😉

Al met al, zorgt deze praktische box ervoor dat je alles netjes bij elkaar houd. Niet alleen flashcards, maar ook pennen, potloden en markers passen in de box. Kortom, maak je eigen box compleet.

Daarnaast is hij niet alleen makkelijk mee te nemen in je tas, maar ook nog eens ontzettend leuk om te geven als cadeau.

Bestel het bewaarboxje voor je flashcards hier los, of combineer het boxje met flashcards én korting hier