Onze shop is verhuisd naar Confetticampus.nl | Oude bestellingen & facturen blijven hier beschikbaar

Back to School 2019 met Flashcardsbestellen.nl

Colour Pack M A7 flashcards met The Box

Wees klaar voor het nieuwe schooljaar met de Back2School Sale van Flashcardsbestellen.nl. Profiteer van hoge kortingen op kant-en-klare pakketten flashcards met accessoires. Speciaal voor het schooljaar 2019/2020 hebben we 4 gloednieuwe flashcards pakketten ontwikkeld, op veler verzoek met meerdere formaten. Zo ben je in één keer klaar voor een scherpe prijs.

Wat heb ik nodig voor het nieuwe schooljaar?

Het ligt er uiteraard helemaal aan welke opleiding je doet. Volg je een studie en heb je veel definities te leren? Kijk dan naar de aanbiedingen met onze standaard A7 flashcards, inclusief pennen, ringen en een box om ze in op te bergen. Nu standaard met 10% korting.

Zit je bijvoorbeeld in je examenjaar? Kies dan (bijvoorbeeld) voor onze kant-en-klare examenpakketten. Deze zijn ook erg handig als je veel toetsen en tentamens kunt verwachten. 

Je kunt ook helemaal zelf een pakket samenstellen en combineren met ringen, pennen en boxen. Wij maken er altijd één mooi pakket van en pakken alles voor je in. 

Welke flashcards gebruik ik waarvoor?

Op dit moment hebben wij 3 formaten flashcards: A7 formaat (standaard), A6 formaat (XL) en Halve flashcards (woordwaaiertjes).

A7 formaat flashcards (7,4 x 10,5 cm)

Het standaard formaat en ook het meest verkocht. De A7 flashcards zijn ideaal voor het leren van definities en korte opsommingen. Ze zijn precies groot genoeg voor een titel (bijvoorbeeld een hoofdstuknummer) met daaronder het begrip dat je moet leren. Beschikbaar in meer dan 50 ontwerpen: kleuren, confetti specials, geruite flashcards en thema flashcards zoals Rechten of Biologie

A6 formaat flashcards (10,5 x 15 cm)

Deze leerkaartjes zijn 2 keer zo groot als de standaard kaartjes. Ze worden heel veel gebruikt voor langere samenvattingen, maar ook voor tekeningen van modellen of formules. Ook grote opsommingen kun je hierop kwijt: ze hebben 14 lijnen waarvan 1 dikke titellijn. De A6 flashcards zijn beschikbaar in 11 kleuren plus volledig blanco

Halve flashcards (3,5 x 10,4 cm)

Deze woordkaartjes zijn speciaal gemaakt voor het leren van grote hoeveelheden woordjes of korte definities. Ze hebben 4 lijnen en zijn groot genoeg voor één woord aan de voorkant en de vertaling aan de achterkant. Vooral deze flashcards zijn ideaal om mee te nemen voor onderweg. Bestel ze samen met perforatie en klikringen zodat je ze eenvoudig bij elkaar kunt houden. 

 

Flashcards uitproberen? Bestel een proefpakket

Weet je nog niet zeker of leren met flashcards iets voor jou is? Bestel dan een proefpakket flashcards en test het uit. Je kunt hem zelf helemaal samenstellen, kies uit alle kleuren die we hebben.

Back 2 school aanbiedingen

Een selectie van de Back2School sale

Mix & Match - 10% SALE

Combinatie Pakketten A7/A6/Halve flashcards

Mix & Match 250 Flashcards (5 pakjes + accessoires)

Mix & Match - 20% SALE

Combinatie Pakketten A7/A6/Halve flashcards

Mix & Match 500 Flashcards (10 pakjes + accessoires)

Mix & Match - 25% SALE

Combinatie Pakketten A7/A6/Halve flashcards

Mix & Match 750 Flashcards (15 pakjes + accessoires)

Mix & Match - 30% Sale
+Gratis Handlettering Guide
B2S Megadeal

Combinatie Pakketten A7/A6/Halve flashcards

Combipakket 250 A6 / 250 A7 / 250 Halve flashcards

De Back2School actie 2019 loopt tot en met 14 september 2019

Alle back2school aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.