Onze shop is verhuisd naar Confetticampus.nl | Oude bestellingen & facturen blijven hier beschikbaar

NIEUW in ons assortiment Linex en Oxford, welkom in de familie!

NIEUW! Oxford producten

We love Oxford! Het zinnetje wat de afgelopen weken door ons hoofd heen galmde. Stiekem wisten wij natuurlijk al welke producten er toegevoegd zouden worden aan onze collectie, maar dat moesten wij nog even geheimhouden. Dat is ons gelukt, en wat zijn wij blij dat we het jullie mogen vertellen. Zoals jullie weten staat Oxford bekend om notitieproducten. Maar wat kunnen jullie nu precies verwachten?

In het Oxford assortiment zitten onder anderen collegeblokken, cursusblokken, notitieboeken en spiraalblokken. Kies voor gelijnd als geruit papier, spiraal of geniet. Ook zijn er verschillende formaten, namelijk A4 en A5 formaat. Met al deze opties, zit er wel wat geschikts tussen voor dat speciale vak of de cursus die je volgt. Om het dan nog leuker te maken, kan je kiezen uit verschillende kleurtjes en printjes. Zo zijn er te gekke neon kleuren om lekker op te vallen, basic kleuren wat overal bij past of kies je toch liever dat unieke design van Boho en Floral?

Daarnaast hebben wij ook een nieuw merk bureau accessoires genaamd Linex. Linialen, gummen, puntenslijpers en passers van uitstekende kwaliteit en duurzaam geproduceerd in Denemarken.

Oxford en Flashcardsbestellen

Nu vraag je je natuurlijk af waarom wij als Flashcardsbestellen een samenwerking aangaan met Oxford. Dat gaan wij even uitleggen! Zoals jullie weten zijn wij kritisch over nieuwe producten, maar bij Oxford was het meteen goed. We wisten niet dat er meerdere merken zo bezig konden zijn met papier, maar bij Oxford zijn ze net zo bezeten over papier kwaliteit als wij. Ze hebben zelfs hun eigen Optik papier ontwikkeld. Deze producten voelen vertrouwd en wij wisten direct dat het in onze collectie zou passen. De kleuren, de kwaliteit en het materiaal, wij waren gelijk verkocht. Flashcardsbestellen streeft er tenslotte naar om kwaliteit te leveren en om met motiverende producten op de markt te komen. Met onze collectie aan Stabilo, Leitner flashcards en partners zoals Thieme Meulenhoff past Oxford daar perfect tussen. TROTS!

EXTRA! Linex bureau accessoires

Daarnaast maak je met de accessoires van het merk Linex, je leersetje compleet maken. Het Deense merk Linex is gebruiksvriendelijk, milieubewust en duurzaam. Passers, gummen, puntenslijpers, linialen of een geodriehoek, wij hebben alles op voorraad. Alles om jou te helpen bij het leren, schrijven of zelfs tekenen.

Wij als Flashcardsbestellen willen het leren leuker en efficiënter maken. De producten van Oxford sluiten hier perfect op aan. Daarnaast worden alle producten van Oxford duurzaam geproduceerd, het is hun absolute speerpunt. Zo kun deze producten met een goed gevoel gebruiken

Kies je eigen notitieboeken of accessoires en motiveer jezelf. Ook leuk te combineren met onze originele Leitner flashcards. 😉

Onze Oxford producten

Neem snel een kijkje op onze website voor het Oxford assortiment!

Mix & match jouw Oxford pakket met korting

Daarnaast hebben wij nog speciale Mix & Match pakketten. Dus ben je enthousiast geworden en bestel je liever een leuk, eigen samengesteld pakket? Dat kan! Keuze uit de Oxford notitieboeken, de Linex accessoires, de originele Leitner flashcards en overige accessoires. Combineer alles met alles! In dit pakket, is elk Oxford product met korting, hoe tof is dat? Shop Mix & Match pakket met korting!

Oxford, power in your hands!

Flashcards en Oxford, dat ga je de komende tijd wel vaker horen! Want het merk Oxford is nu officieel toegevoegd aan onze collectie. Oxford is een bekend merk van notitieproducten, waar kwaliteit en innovatie op nummer 1 staat. Het merk streeft ernaar om mensen de vrijheid te geven met het schrijven, het delen en met verdere ontwikkelingen. Dit allemaal toekomst gericht. Oxford is dus niet zomaar een merk, maar laat je groot denken en je eigen toekomst schrijven. Letterlijk en figuurlijk!

Wist je dat Oxford…

  • Zich heeft ontwikkeld tot marktleider in notitieproducten in Europa.
  • Iedere seconde wereldwijd 2 notitieboeken verkoopt.
  • Alle pagina’s aan elkaar kan leggen van notitieproducten die per jaar worden geproduceerd en dat is dan 3 keer de afstand naar de maan.
  • Het eerste merk is in Europa dat in 2016 het Europese Ecolabel toegekend kreeg.
  • In alle notitieproducten, optik papier gebruikt.
  • De meerderheid van de Oxford producten compatibel zijn met de gratis SCRIBZEE app.

Onze favoriet!

Dat wij dol zijn op Oxford en Linex is ondertussen wel duidelijk. Maar ook wij hebben er een favoriet tussen zitten. Wij zijn namelijk helemaal verliefd op de Floral en de Boho notitieboeken. Het design valt lekker op, de kleuren zijn mooi en het papier schrijft geweldig. Op deze manier willen wij maar al te graag notities maken. Daarnaast zijn deze notitieboeken te combineren met alles uit ons assortiment, wat het voor ons natuurlijk ook leuk maakt. Stiekem maken wij de hele tijd al perfecte Mix & Match pakketten in ons hoofd. Wat betreft de fotografie, dit was een behoorlijk goed feestje. Alle Leitner flashcard, gecombineerd met Oxford en Linex. Ons creatieve brein kwam direct in actie en wat hebben wij genoten. Nog steeds zijn wij aan het genieten. Wij wisten natuurlijk dat ze in ons assortiment zouden komen, maar tijdens het fotograferen en de geweldige bestellingen van jullie, werd het alleen maar beter.

Van de Floral notitieboeken word je extra vrolijk. Deze zijn namelijk voorzien van een harde kaft, een stevige dubbele spiraal en de Floral print op de voorkant. Bij de Boho notitieboeken wordt je gelijk enthousiast. Prachtig ontwerp, mooie afwerking en het design op de kaft, wauw! De kaft voelt ook nog eens fluweelzacht aan en daarbij heb je bij zowel Floral als Boho ook nog eens keus uit verschillende modellen.

Mix & Match jouw pakket, met Floral of Boho

Voor jullie is het leuk dat jullie zelf een pakket kunnen samenstellen met Linex en Oxford, maar voor ons is het nog leuker om de notitieboeken en de accessoires de deur uit te zien vliegen. De bestellingen pakken wij met alle liefde in, vooral omdat we er zelf ook zo vrolijk van worden. Zo zie je maar dat jullie ons onbewust ontzettend blij maken ‘achter de schermen’. Alle toffe combinaties met accessoires, notitieboeken en flashcards die jullie maken.

WIJ ZIJN VERLIEFD!