Onze shop is verhuisd naar Confetticampus.nl | Oude bestellingen & facturen blijven hier beschikbaar

Favorites By Paulien

De Favorites By Paulien. Toen ik dit GE-WEL-DIGE pakket mocht samenstellen, wist ik direct welke producten niet konden ontbreken Leitner flashcards, Oxford Boho notebook en Stabilo pennen en fineliners, gecombineerd met mooie pastel kleuren. Ik was direct verliefd!

😍😍

Nu verkrijgbaar

Zoals jullie van ons gewend zijn, maken wij verschillende pakketten en dat voor een goede prijs. De Favorites By Paulien staat nu te koop in de webshop!

Van €38,14, voor €32,95

Shop de Favorites By Paulien hier!

Samenstelling pakket

Dit vrolijke, kleurrijke (zomerse) pakket, is samengesteld by moi (Paulien). Ik volg de studie Online Contentcreator in Leeuwarden op het NHL/Stenden. Momenteel zit ik in de laatste weken van mijn opleiding en komt mijn diploma steeds dichterbij. Dit ook door mijn stageplek bij Flashcardsbestellen! Een geweldige ervaring, die ik mag afsluiten met mijn eigen pakket.

Het pakket bevat verschillende producten. Waaronder Leitner flashcards in Half, A7 en A6 formaat, waarbij de A6 formaten niet en de Halve en A7 flashcards wel geperforeerd zijn. Daarom zijn er klikringen (5 stuks) in het pakket toegevoegd, zodat je ze makkelijk kunt meenemen.

De accessoires vergeten we natuurlijk niet. Met de blauwe Stabilo pointball heb je een goede zachte grip en heb je uren schrijfplezier. De Stabilo point 88 pastel, bevat 8 kleuren. Vanilla, peach, baby pink, lavender, mint green, light green, baby blue en light grey. DE perfecte kleuren om het leren leuker te maken en om je creativiteit te laten zien.

De FAVORIET

En dan niet te vergeten de favoriet van dit hele pakket, DE OXFORD BOHO CHIC. Dit notebook maakt het hele pakket compleet. A4 formaat, goede kwaliteit en afgewerkt met een mooie illustratie van een olifant op de voorkant. Alleen al door het zien van deze notebook, word ik creatief!


Leren is niet altijd leuk, maar toch kan je het met deze producten leuker maken dan je denkt. Niet alleen voor het leren, want waarom gaan we niet creatief zijn? Met dit pakket en deze kleuren, is dat helemaal perfect!

Dit pakket bevat producten van Leitner Flashcards, Oxford en Stabilo. Dit was de perfecte combinatie om dit pakket compleet te maken.

Heb ik je overtuigd en ben je helemaal verliefd geworden op dit pakket? Shop dit pakket!

Creativiteit

Bij notebooks, flashcards en pennen, denk je al snel aan leren. Maar je kan net zo goed je creativiteit erin kwijt. Laten we beginnen met de kleuren, alleen al bij het zien van deze kleuren slaan mijn hersenen op hol. Vrolijkheid, papier en pennen, het liefst ga ik gelijk aan de slag. Papier is papier, of er nu lijntjes op staan of niet, je kan er even goed op tekenen. Zelf vind ik het altijd lastig om te bedenken wat ik moet tekenen, maar daar heb ik de ideale tip voor!

Er zijn verschillende manieren waar je lijntjes papier ideaal voor kan gebruiken. Om te beginnen met het tekenen van 3D. De lijnen staan er, door het gebruik van de juiste verhoudingen en de juiste schaduwen kan je diepte creëren. Hierbij kan je zelf bepalen wat je gaat tekenen. Het hoeft natuurlijk niet moeilijk.

Weet je echt niet wat je moet tekenen? Dan kan je met vormen ook heel veel doen. Pak de meest simpele vormen en verdeel dit op je papier, horizontaal, verticaal, schuin of recht. Zo krijg je een mooi effect en met de fineliners van Stabilo maak je het af. Denk hierbij ook aan een mandala.

Dit kan met zowel pen als potlood, kijk wat jij het fijnst vindt.

✨✨✨